diumenge, 22 de novembre del 2009

¿Qué es l'aprenentatge?

L'aprenentatge és el procés pel qual s'adquireixen noves habilitats, destreses, coneixements, valors o conductes com a resultat de l'estudi, la experiència, la instrucció i la observació.

L'aprenentatge és una de les funcions mentals més importants en humans, animals i sistemes artificials.
Si ens centrem en l'aprenentatge humà, podem dir que està estretament relacionat amb l'educació i el desenvolupament personal i consisteix en adquirir, processar, compendre i aplicar una informació.
Aprenem alguna cosa quan tenim un canvi en la nostra conducta, i aquest canvi dura en el temps. Per aprendre necesitem quatre factors fonamentals: Intel.ligència, coneixements previs, experiència i motivació.

Per exemple:Primer: necesitem inteligència per saber discriminarNecesitem coneixements previs: Necesitem ser conscients del nostre cos per aprendre quines són les seves funcions principals.necesitem experiència de respirar, de que ens hem fet alguna ferida per preguntar-nos per l'aparell circulatorio del nostre cos.Necesitem menjar per poder viure i tenim gana, aixi podem descubrir el noste aparell digestiuTot aixó ens fa preguntar-nos que pasa dins del nostre cos i estem motivats per aprendre quines són les seves principals funcions.

Pilar Burillo, Silvia Rubió, Olga Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada