dissabte, 7 de novembre del 2009

Recursos col.laboratius


Us adjunto l’enllaç d’aquest projecte en xarxa que l’he trobat un clar exemple de com entre tots, per molt lluny que estiguem vivint envoltats de realitats força diverses, és possible que un grup de gent que creu en un projecte i té uns objectius comuns, puguin treballar units aportant noves idees, experiències diferents, molts coneixements,entre d’altres. I així gràcies a recursos com a aquest, les idees, els coneixements i els pensaments no queden atrapats dins barreres geogràfiques.
Aquest projecte en xarxa, en específic, l’he trobat motivador per alumnes de secundària dins la matèria de biologia i geologia, ja que és treballen bons hàbits en l’entorn natural que ens envolta, es comparteixen diferents visions i treballs realitzats de diferents parts del món entorn a aquest temàtica de consum responsable i medi. Crec que pot resultar força enriquidor en molts nivells. I el fet que sigui en anglès ens permetrà treballar una competència més.

Projecte internacional "ONE WORLD"

1 comentari:

  1. Resulta muy interesante y me gusta eso de trabajar en inglés. Creo que a los alumnos puede resultarles útil colaborar en este tipo de proyectos. Gracias!

    ResponElimina